Admin Admin
| Konu: Erkan Arslantas Ptsi Ekim 27, 2008 8:20 pm | |
| 1983 yılında güzel köyüm Etyemezde dünyaya geldim.Babam Ziya Arslantaş Annem Tülay Arslantaş.4 Kardeşiz ikisi kız ikisi erkek en büyükleri benim.en küçüğümüz Emre.İlk okulumu köyümde 25 adet kardeşimle birlikte okudum.birsürü emmi kızı hala kızı .kardeş gibiydik.tek sınıf tek öğretmen...orta öğrenimimi Malatyanın Darende ilçesinde tamamladım lise 1'i İstanbul,lise'2 Kangal,lise 3'ü Sivasta okudum son olarak 4 yıl üniversite hayatımı Niğde de geçirerek okul hayatımı bitirdim..3 ay Niğde de 6 ay Adanada görev yaptım.Şu an İstanbulda özel bir şirkette evrak,fatura ve irsaliyelerle boğuşuyorum.kısmet olurda kpssyi kazanırsak atamamızı bekliyor,biryandan da kpss ve yüksek lisans için hazırnayorum...Köyümü seviyorum-köylümü seviyorum.Dedemi tanımayan yoktur Mehmet Ali Arslantaş,Yusuf Arslantaş'ın Oğlu rahmetli Ebemin adı Cennet.iki amcam var Muzaffer ve Mevlüt İki halam var Selmay ve Münevver.Allah hiç birinin yokluğunu vermesin.Koyu bir Sivasspor Taraftarıyım..Halk müzüğini çok severim.bekarım Vatana borcumuz var en kısa zamanda ödeyip bişeyler yapacaz herkese selam eder ellerinizden öperim saygılar... | |
|
Admin Admin
| Konu: ÜLKÜ Ptsi Ekim 27, 2008 8:20 pm | |
| Ekaaan! Naber? Ya super olmus bu kendinizi tanitin bolumu.Boylece seninde universiteyi okudugunu ogrenmis oldum.Cok sevindim.Afferin sana! Hangi bolumu okudun? | |
|
Admin Admin
| Konu: Erkan Arslantas Ptsi Ekim 27, 2008 8:21 pm | |
| Türk Dili Ve Edebiyatını bitirdim abla yıllar sonra seninle burada olsa görüşmek ne kadar güzel sonsuz saygılarımı sunarım Allaha emanet ol | |
|
Admin Admin
| Konu: ÜLKÜ Ptsi Ekim 27, 2008 8:22 pm | |
| Canim benim.Seni son gordugumde daha cok kucuktun,cok severdim seni.Okuduguna cok sevindim.Annene cok selam soyle. | |
|
Admin Admin
| Konu: ÜLKÜ Ptsi Ekim 27, 2008 8:22 pm | |
| eyvallah emmi kızı.söylerim buralardan kucak dolusu selamlar..bambaşkaydı o günler keşke hep Etyemezde çocuk kalabilseydik... | |
|