Merhabalar değerli köylülerim,kankalarım,dostlarım,davardan arhadaşlarım,azzımın ortahları,gönlümün sultanları ve paşaları...Ben 1981 yılının bahar ayında yenilenen doğayla yeşeren çimlerle burcu burcu kokan sümbüllerle,gelinciklerle ve kelebeklerle beraber hayata merhaba dedim...Babam Abdurrahman Arslantaş (abdi,kömürcü)Annem Nazmiye Hanımdır.Ailenin 9.Çocuğuyum.Göbek ebem memi bibidir.Sağolsun burda gördüğüm hastane çocuklarından daha iyi kesmiş göbeğimi İlk okulu köyümde okuduktan sonra Ortaokulu Önce sarıcada sonra kangalda akabinde ve detayında ise tekrar sarıcada mezun oldum.Meslek lisesi sınavına girdim ve Haydarpaşa Teknik lisesini kazandım. istanbulda lise bittikten sonra Üniversite sınavlarına girdim.Çok başarılı olmamakla beraber başarısızda değildim.Fakat yeterli puana ulaşamadım ve iş hayatı başladı...O gün bu gün çalışıyoruz.Ölene kadarda çalışma azmi versin bize Subhan inşallah.Halen Alirıza abimle birlikte kurmuş olduğumuz firmada yöneticik yapıyorum...Evliyim ve hayırlısı işte...